NOVOGODIŠNJI RADIO MASKENBAL BEOGRADA 202

Program 202 Radio Beograda povodom novogodišnjih praznika realizuje Radio maskenbal – programsku akciju u trajanju od 202 sata: od 26. decembra do 3. januara.

Tokom Novogodišnjeg radio maskenbala 202-jka će promeniti celu programsku šemu (“maskirati se”) i 9 dana emitovati originalan program sa 17 potpuno novih emisija. Sadržaji ovih emisija biće prilagođeni novogodišnjim praznicima: izbori za ličnosti koje su obeležile prethodnu godinu, predlozi za idealan novogodišnji poklon, izbor aforizma i grafita godine, novogodišnja top lista sa albumima i pesmama koji su nam najviše značili u protekloj godini, recepti – kako preživeti 2012-tu, šta poželeti najdražima u ponoć…. Pored ovih sadržaja, Beograd 202 se sprema i da prigodnim tradicionalnim programom na bini ispred zgrade Radio Beograda proslavi i obeleži Ulicu otvorenog srca, akciju koju je upravo redakcija 202-jke pokrenula pre 25 godina. Tom prilikom će prolaznici moći da uživaju u mini koncertima koje će održati poznate pop i rok grupe, a sa bine će se okupljenim građanima obratiti predsednik Srbije, generalni sekretar UN, najbolji sportisti sveta, srpski “oskarovac” i još mnoge druge viđene ličnosti. Takođe, u okviru Radio maskenbala biće realizovane i mnoge mini akcije.

Novogodišnji radio maskenbal 202-jke je prilika da slušateljke i slušaoci putem radio aparata uživaju u obilju odlične muzike, animaciji, kontakt programima i vrhunskoj zabavi.

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 01 Beograd 202 - novo na programu, 08 Specijalni programski sadržaji, NOVOGODIŠNJI RADIO MASKENBAL i označen sa , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s