Kad sveci marširaju – najava sledeća dva dana na muzičkom maratonu!

Vreme je da vas upoznamo sa autorima izbora muzike i ekipama za realizaciju maratona u naredna dva dana!

četvrtak, 1.mart

Od ponoći do 6 sati ujutro, četvrtak će sa vama započeti Saša Markićević. Uživaćete! Pred mikrofonom će sa njim biti Sveta Popović, a tonski realizator termina je Saša Hajdin.

Od 6 do 10 sati ujutro, muziku na maratonu bira Danka Stojiljković, voditelj je Dejan Grujić, organizator termina Vesna Čingelić, a za miks pultom biće Saša Marković.

U terminu od 10 do 13 sati muziku bira Jovan Grujić, voditeljka je Ružica Vrhovac, a organizator Mirko Šarić.

Od 13 do 16 sati osluškivaćete Miloša Georgijevića Geru i njegov izbor muzike. Tonski realizator termina je Dejan Aksić.

Od 16 do 20 sati muziku u maratonu bira Vlada Janković Džet. Reč je o listi koju on i Olga dele, a nju smo delimično već predstavili. Organizator termina je Jelena Dejković.

Od 20 sati do ponoći svoju listu po drugi put na maratonu predstavlja Boban Obradović. Organizator termina je Milan Stojiljković, a tonski realizator Đarko Vladetić.

petak, 2. mart

Od prvih minuta petka pa sve do 6 satu ujutro, prvi put ćete se na maratonu družiti sa muzičkim izborom Nene Ognjenović. Na njenoj listi nalaze se Jennifer Lopez, Sam Brown, Ten Years After, Santa Esmeralda, Omega, Jeanette, Ricky Martin, Vlado Georgiev, Srđan Marjanović, Ibrica Jusić, Toni Cetinski, Lutajuća srca… Pred mikrofonom će, osim Nene, biti i Tanja Gajović, a za miks pultom Igor Ristić.

Od 6 do 10 satu u petak slušaćete muzički izbor Vlade Todorovića. Organizator termina je Vesna Čingelić, a tonski realizator programa u ovom periodu je Saša Marković.

Od 10 do 13 sati muziku za vas na maratonu bira Sneža Grujić, voditeljka je Suzana Gajić, a organizatorka termina je Deniza Petrović.

Od 13 do 16 sati slušaćete muzički izbor Nenada Kuzmića. Organizator ovog dela maratona je legenda Dvestadvojke – Milić Urošević, a tonski realizator Žarko Vladetić.

Od 16 do 20 sati ponovo ćete se družiti sa muzikom Saše Markićevića. Organizator ovog bloka je Mirko Šarić.

Petak sa vama ispraćaju od 20 sati do ponoći Olga Kepčija (izbor muzike), Jelena Ninković (organizator) i Saša Sremčević (tonski realizator).

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 08 Specijalni programski sadržaji, MUZIČKI MARATON i označen sa , , , , , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s