Kad sveci marširaju – najava poslednja dva dana maratona

Evo i rasporeda ekipa Dvestadvojke za poslednja dva dana maratona i veliko finale u nedelju…

Subota, 3. mart

Subota počinje muzičkim izborom Joce Grujića (00-06). Pred mikrofonom će biti Dušica Mijatović, organizator termina je Jelena Dejković, a tonski realizator Voja Dobanovački.

Od 6 do 10 sati u subotu ujutro slušaćete pretposlednji deo liste Snežane Grujić. Pred mikrofonom je Dejan Grujić, organizator je Milan Stojiljković, a tonski realizator Žarko Vladetić.

Od 10 do 13 sati na redu je muzička lista Denize Petrović. Voditelj u ovom terminu je Milena Milićević, a organizator Dušan Jovanović.

Od 13 do 16 sati osluškivaćemo poslednji deo liste Danke Stojiljković. Pred mikrofonom je Marko Janković, organizator bloka jeMilena Misić, a za miks pultom nalaziće se Saša Sremčević.

Od 16 do 20 sati ponovo se sa slušateljkama i slušaocima maratona druži Boban Obradović, koji će vam sam predstaviti treći deo svoje liste.

Od 20 do 24 sata subotu ispraćamo uz Olgu Kepčiju. Tonski realizator ovog muzičkog bloka biće Igor Ristić.

Važna napomena: glasanje slušateljki i slušalaca maratona traje do subote u ponoć! Potom se glasovi prebrojavaju i u nedelju u 20.00 sati počinje veliko finale maratona.

Nedelja, 4. mart

Nedeljnu noć (0-6 sati) ćete provesti uz muzički izbor Lazara Bračića i uz Nemanju Ćirilovića, koji će izvođače predstavljati kao voditelj bloka. Organizator bloka je Žarko Bovan, a tonski realizator Dejan Aksić.

Od 6 do 10 sati u nedelju slušamo izvođače koje na listi ima Sneža Grujić. Voditelj bloka je Dejan Grujić, organizator Milan Stojiljković, a tonski realizator Saša Sremčević.

Od 10 do 13 sati poslednji deo svoje liste izvođača predstavlja vam Nenad Kuzmić. Organizator ovog bloka je Dušan Jovanović.

Od 13 do 16 sati čućete i poslednji deo liste izvođača Bobana Obradovića. Organizator u ovom terminu je Dušan Jovanović, a za miks pultom će biti Igor Ristić.

Poslednji, 42. blok maratona, na programu je od 16 do 20 sati. Tada će vam poslednji deo svoje liste izvođača predstaviti Aleksandar Markićević. Organizator ovog bloka je Miloš Georgijević.

VELIKO FINALE MARATONA počinje u nedelju, 4. marta u 20.00 sati. Od tog trenutka do ranih jutarnjih sati u ponedeljak (06.00) slušaćete pesme onih izvođača koji su, po glasovima publike Dvestadvojke, ušli ili na listu najboljih ili na listu najomiljenijih legendi popa i roka. Obe liste će imati 202 mesta, a pošto nije moguće sve ove izvođače pustiti u ovih 10 sati finala, dodatne tri noći na Beogradu 202 biće takođe posvećene ovim listama. Biće to deo koji zovemo „Kad sveci marširaju na bis“. Utorak, sredu i četvrtak od ponoći do 6 ujutro, takođe će „zauzeti“ izvođači sa ovih lista!

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 08 Specijalni programski sadržaji, MUZIČKI MARATON i označen sa , , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s