Srećno vam proleće!

Dolaskom proleća u našu zemlju Dvestadvojka je otpočela sa prolećnom programskom šemom! Važeću programsku šemu uvek objavljemo kao jednu od „strana“ u vrhu bloga – treba samo da kliknete na reči programska šema.

„Ako se dobro družite sa Dvestadvojkom, ja bih da Vam poklonim ovaj cvet!“

Za one koji su dobro upoznati sa programom Beograda 202, izdvajamo samo ono što je novo u prolećnoj programskoj šemi.

Ponovo kreće emisija sa nadnaslovom „Kaži dragička“, svake večeri (osim subotom) od ponoći do 01.00h. Ovo je emisija koja svaki put menja naziv u skladu sa muzičarima koji su domaćini u njoj (pop i rok grupe ili solisti koji biraju muziku i, uz pomoć domaćina iz Dvestadvojke, kreiraju i vode program) – jednoga dana ima naziv „SARS“, sledećeg „Jarboli“ itd.

Nedeljom, emisija Supersport dobija još jedan sat i njen novi termin je od 14.00 do 18.00 sati.

Vlada Jevtović, koji je pre godinu dana pristao da pomogne u oživaljavanju duha Dvestadvojke i ponovo oživeo svoju emisiju OZON na programu, ima nove planove u svom profesionalnom angažovanju na Fakultetu dramskih umetnosti, zbog kojih više neće biti u mogućnosti da se i dalje druži sa vama nedeljom uveče. Vladi mnogo hvala na nesebičnoj i lafovskoj pomoći, a u istom terminu (nedeljom od 22.00 do 24.00) slušateljke i slušaoci Beograda 202 imaće priliku da osluškuju emisiju „25. sat“ pod uredničkim vođstvom Ljiljane Obradović. U ovoj emisiji smenjivaće se nekoliko voditelja i muzičkih urednika, a ponudiće vam obilje sadržaja iz specijalne produkcije Dvestadvojke.

Proleće je godišnje doba kada je svako raspoložen da malo pozira, kao i ova gospođa sa detetom

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 01 Beograd 202 - novo na programu i označen sa , , , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s