Leksikon (najava emisije) – nedelja, 29. april

„Od ljudi iz SHARE-a sam tražila nekog od učesnika manifestacije koji zna srpski. Rekli su mi da je idealan sagovornik Vuk Ćosić. Trebalo je da se vidimo uveče- došao je ujutro, po kiši, i po meni u potpuno pogrešnom trenutku: taman sam otvorila na netu ono što sam našla o njemu i krenula da padam u nesvest! Tako „zamrznuta“ od otkrića šta sve čovek radi, i šta je uradio, morala sam da počnem intervju….Ispalo je,naravno,  bolje nego što sam mislila. Ne zato što je s njim lako razgovarati….daleko od toga. Nego zato što stvarno sluša!!!Ukupno 23 minuta priče, u komadu – razbijeno na sat vremena razgovora u LEKSIKONU 202. Biće emitovano u nedelju, od 9, posle će moći da se čuje na www.radiobeograd.rs .“

Ove reči Ružice Zorkić, autorke emisije Leksikon, trebalo bi da budu sasvim dovoljna najava za ovog interesantnog sagovornika. Još malo više o njemu na sledećoj adresi:

http://www.youtube.com/watch?v=vZJvBOFTLcw

Leksikon, nedelja 29. april, 09.00 – 10.00, Program 202 Radio Beograda

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 01 Beograd 202 - novo na programu i označen sa , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s