Linija za rok en rol domaće muzike – subota, 9. jun

U večerašnjoj liniji za rok en rol domaće muzike presluđavamo „live“ albume Riblje čorbe (U ime naroda) i grupe Leb i sol (Akustična trauma). U nastavku emisije slušaćete ekskluzivno deo koncerta koji su Partijbrejkersi održali 3. marta u Hali sportova. Autor i voditelj: Olga Kepčija.

Linija za rok en rol emituje se subotom, od 23.00 do 01.00 

u okviru Hita 202.

U Liniji za rock`n`roll Vlade Jankovića Džeta u rubrici „Novi album iz belog sveta“ slušaćete pesme sa CD-a grupe Cult pon nazivom „Choice of weapon“. U rubrici „Verzije“ čućete original i dve obrade pesme „Endless Sleep“…

Linija za rock`n`roll emituje se subotom od 21.00 do 23.00

u okviru Hita 202. 

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 06 Rubrike iz programa 202, Linija za rok en rol domaće muzike i označen sa , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s