Hit 202 – Sonata Arctica „I Have A Right“

Slušateljke i slušaoci Beograda 202 su u subotu, 7. jula izglasali novi HIT Dvestadvojke za narednih sedam dana. To je pesma “I Have A Right“” u izvođenju grupe Sonata Arctica.

http://www.youtube.com/watch?v=sue_ufnvqcs

Pesma o pravima najmlađih na lepo detinjstvo i normalan život emitovaće se u narednih sedam dana kao Hit Beograda 202.

Inače, u ove vrele letnje dane pravo je osveženje čuti izvođače koji u svom imenu imaju reč koja podseća na hladnoću (Arctica). Već sam naziv, ako se ponavlja često, donosi malo brrrrr atmosfere u ovom ufffff julu. Finci, poreklom iz malenog grada Kemi (22 hiljade stanovnika, a mesto na kome se nalazi možemo da odredimo kao južni deo severne Finske ili kao severni deo središnje Finske) stvaraju epohalnu muziku, a osim nadahnuća u tom obliku ovoga puta inspirisali su nas da vas malo rashladimo putem nekoliko autentičnih fotografija iz blizine Severnog pola (Arktik). Naravno, usput se prisećajući i jednog starog aforizma: Delegaciju Eskima oduševio je naš ledeni doček:))

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 05 Emisije na Radio Beogradu 202, Hit 202 i označen sa , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s