Fotoreporter Dvestadvojke: modna revija „Beograd, proleće – leto 2012“

Ono što je zaista u modi, to se nosi.

Ono što se nosi, to se prlja.

Ono što se prlja, to se pere.

Ono što se pere – to se suši! 

A gde se suši? Naravno, po vešernicama, terasama, balkonima, dvorištima, na prozorima…

A sve ovo znači da je jedina autentična, iskrena, realna, javna, svakom dostupna… modna revija ona koja se svakodnevno događa po terasama (balkonima…) zgrada po raznim mestima Srbije. Naravno, i po dvorištima. I ne samo u Srbiji već po celoj planeti – zaprepatiće vas sličnost u odnosu prema sušenju veša domaćica po svim zemljama sveta:))

Zvanična fotoreporterka Radio Beograda 202, Ana Vučković, pokušala je u emisiji „Letnja bašta 202“ (sreda, 11. jul) da analizira modne trendove u Beogradu upravo po vešu koji se suši na terasama. Mobilnim je fotografisala neke od „najukusnijih modnih kreacija“, a na internetu dodatno potražila lepe primerke „Najveće modne revije na svetu“ (one koja se događa na svim mestima gde se veš suši). Među mnogima koje su primećene u raznim krajevima grada za početak smo izdvojili ovu:

Kao što vidite, istinski modni trend u Beogradu su majice na bretele, letnje suknje i haljinice živopisnih boja, kratke suknjice sa faltama „živeli muški pogledi“… :)))

Veoma slično je i po celoj Srbiji – da vidimo kako izgleda JAVNA MODNA REVIJA  „SRBIJA – PROLEĆE/LETO 2012“

Kragujevac (foto: N.Raus, pozajmljeno)

U modi „za po kući“ uglavnom diksretnih tonova…

Letnja džins kolekcija „Disko na plaži“…

Dvorišna „kineska kolekcija“ za sva godišnja doba…

Kada je reč o modnim tendencijama, pogledali smo i šta se događa u regionu… Dakle, ovo je JAVNA MODNA REVIJA „REGION EX YU – PROLEĆE/LETO 2012“:

Patrijarhalna letnja kolekcija „na visokom nivou“…

Peškiri i jednostavan donji veš za morske doživljaje…

Kolekcija „Rasprodaja 2012″…

Čarapice – smrdušice i delovi zimske kolekcije za eventualne hladne letnje dane…

A sada – da vidimo i kako svet diše, bar kada je reč o modi. Pred vama je JAVNA MODNA REVIJA „PLANETA – PROLEĆE/LETO 2012“:

Rumunija…

Portugalija – Lisabon…

Italija – carstvo novih modnih trendova…

Italija – Venecija…

Italija – ponovo „mokra“ Venecija…

Toskana…

Napulj…

Korzika – „mediteranska kolekcija“…

Izrael – Tel Aviv…

Kina – Šenžen (Shenzhen)…

Kuba – Havana…

Kuba – Havana (drugi deo grada)…

Japan…

Indonezija…

Irska „eko kolekcija“…

Skandinavija – kolekcija iz sušionice…

Francuska…

Indija…

Španija

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 05 Emisije na Radio Beogradu 202, Letnja bašta 202 i označen sa , , , , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s