Nova srpska vlada je od starta NA IVICI (Mućnimo glavom, 28. jul)

Subotnje, pa još i julsko izdanje satirične radio emisije „Mućnimo glavom“, od 14.00 do 15.00 na talasima vikend programa Beograda 202, posvećeno je novom premijeru Srbije, a starom ministru policije, Ivicu Dačiću.
Šta je novi premijer doneo u svom koferu? Koje su najveće primedbe na njegov ekspoze kao mandatara? Da li će mu radno iskustvo kao bivšeg
Miloševićevog portparola pomoći u novoj političkoj ulozi? Kako će novi premijer ocenjivati rad ministra policije? I najzad, kakvi će biti prvih 100 dana
nove Vlade Srbije pod palicom Ivice Dačića?

Rekli smo „palicom“, a ne „vaspitnom palicom“!

(autor i voditelj emisije: Filip Mladenović)

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 05 Emisije na Radio Beogradu 202, Mućnimo glavom i označen sa , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s