Guča – Foto koktel „Jednom se živi…“

Guča je jedino mesto u svetu gde stranci igraju kako Srbi sviraju… kaže jedna poruka pristigla u emisiju Beograda 202. Ovogodišnja fešta u Guči je završena, a evo šta sve spada u ono što zovemo „atmosfera sabora trubača“…

Ovako posle 12 piva u Guči izgleda baka Stamena koja peče ćevape…

Guča ujutro…

(manje-više slične fotografije naći ćete i ako potražite „funny pics“ sa Oktoberfesta, Karnevala u Riju, Exita, slavlja posle pobede nad Rimljanima u selu Asteriksa i Obeliksa… manje-više to su razne vrste pražnjenja po celom svetu… mada naši kažu: Izem ti zemlju koja Guče nema… i, zaista, posle nekoliko piva ovaj slogan ti zvuči slatko i verodostojno… manje više)

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 02 Beograd 202 - aktuelno kod nas i u svetu i označen sa , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s