Kako bubanj kaže – muzički maraton na Beogradu 202

Kako bubanj kaže – to je naziv muzičkog maratona koji se događa na Beogradu 202 od subote, 22. septembra do ponedeljka, 1. oktobra. 

Tema maratona: najbolji domaći izvođači pop i rok muzike.

Slušateljke i slušaoci Dvestadvojke imaće priliku da uživaju u muzici koju izvode legende domaće muzike iz Srbije i regiona, ali i one koji su došli nedavno, a već ostavljaju duboke tragove u istoriji popa i roka. Takođe, svi ćemo da glasamo za one izvođače koje smatramo za najbolje i najvažnije u zemlji i okruženju.

Muzički maraton počinje u subotu, 22. septembra u 16.50 – tačno u trenutku kada jesen stiže u Srbiju. Finalno veče i noć muzičkog maratona su u nedelju, 30. septembra od 20.00 do ponedeljka, 1. oktobra u 6.00 sati ujutro. Tada će biti emitovane pesme onih grupa i solista koji dobiju najviše glasova publike za vreme maratona.

8 dana, 13 sati i 10 minuta najboljeg zvuka domaćeg popa i roka – KAKO BUBANJ KAŽE!

Podsećamo… 

Tekst sa detaljima u vezi sa muzičkim maratonom „Kako bubanj kaže“ nalazi se na adresi:

https://202beograd202.wordpress.com/2012/09/22/kako-bubanj-kaze-muzicki-maraton-beograda-202-detalji/

Izbor je vaš! Ako je to Beograd 202, najlepše hvala!

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 01 Beograd 202 - novo na programu, 08 Specijalni programski sadržaji, MUZIČKI MARATON i označen sa , , , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Jedno reagovanje na Kako bubanj kaže – muzički maraton na Beogradu 202

  1. Povratni ping: KAKO BUBANJ KAŽE – muzički maraton Beograda 202 (detalji) | Beograd202

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s