Svemir u kapi vode

U okviru noćnog programa pod zajedničkim nazivom „Širom zatvorenih očiju“, 6. oktobra od 1.00 do 6.00 slušateljke i slušaoci Beograda 202 imaju priliku da se upoznaju sa novom noćnom „avanturom“ naslovljenom „Svemir u kapi vode“. U društvu sa Dušicom i Dušankom putovaće se po stranicama najlepših knjiga iz svetske baštine, a svako ko želi moći će da uzme učešće u pravljenju jedne zajedničke knjige! U emisiji ćete saznati i tačan datum kada će ova knjiga izaći iz štampe – hoće li bar jedna njena stranica biti vaše mašte delo?

6. oktobar 2012. (noć – petak na subotu) od 1.00 do 6.00

Voditeljke: Dušanka Đogo – Antonović i Dušica Mijatović

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 01 Beograd 202 - novo na programu, Širom zatvorenih očiju i označen sa , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s