Gluvi barut – četvrtak, 25. oktobar

piše: Saša D. Kovačević

U Srbiji ima sve više  besposličara.

Većina ih je na ulici,ali nezanemarljiv broj boravi i u Skupštini.

Grčki Parlament ukinuo imunitet poslanicima neonacistima.

Kada bi tako bilo i u drugim državama, mnoge bi Skupštine  trajno ostale bez kvoruma.

Ako se ostvare crne prognoze o kriminalcima  koji će izaći na slobodu po usvajanju Zakona o amnestiji, pošteni ljudi će se sigurno osećati samo u zatvoru.

***

Potpredsednik FIFA predlaže da Fudbalski savez Srbije, zbog nereda u Kruševcu,bude kažnjen oduzimanjem  bodova.

Kojih bodova?

Računali na 3 od Škotske, 3+3 dali Velsu, 3 primili od Belgije, 3 boda izgubili od Makedonaca… ako u svakoj od sledeće 3+3 utakmice osvojimo po 3 boda, a oduzmu nam 3 – bićemo prvi u grupi…

Gluvi barut je rubrika koja se na Beogradu 202 emituje od ponedeljka do četvrtka u terminima 07.10 (emisija „Ustanak“) i 15.15 (emisija „Medijska vrteška“).

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 06 Rubrike iz programa 202, Gluvi barut i označen sa , , , , , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s