„Muzika je jak izum“ (Pop rok fest na Beogradu 202)

Muzika je jak izum! Čak i kad nešto u životu krene naopačke i kad se dotična rečenica čita „naopačke“ (otpozadi) opet glasi isto: Muzika je jak izum. Ovaj palindrom će biti naziv Pop rok festa koji za svoje slušateljke i slušaoce organizuje Radio Beograd 202 od ponedeljka, 29. aprila (19.00) do ponedeljka, 6. maja (6.00).

Pop rok fest će biti posvećen isključivo domaćoj muzici (Srbija i region) tako da će u vreme praznika publika Dvestadvojke imati priliku da uživa u najlepšim zvucima rok muzike iz naših predela, staroj i novoj.

Na ovom mestu (zvaničan blog Dvestadvojke) moći ćete svakog dana da pronađete najave za pojedine delove Pop rok festa. Prvi segment ovog radio događaja – od 19.00 do 24.00 u  ponedeljak, 29. aprila – biće petočasovna HITOMANIJA 202. Ekipa družine Hit 202 na čelu sa Olgom Kepčijom prezentovaće publici mnoge zanimljive detalje u vezi sa ovom emisijom koja uskoro puni 35 godina postojanja. Čućete mnoge od onih koji su nekada radili Hit 202 i neke od najvećih hitova domaće muzike koje su birali slušaoci Beograda 202.

muzika je jak izum

Pronađite na Fejsbuku „Svet palindroma“  Dalibora Drekića na adresi  https://www.facebook.com/pages/Svet-palindroma/380117718669315?fref=ts)

Naredna najava događaja na Pop rok festu biće objavljena u ovom članku u ponedeljak uveče!

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 08 Specijalni programski sadržaji, POP ROK FEST i označen sa , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s