Ustanak (29. april – crtica)

piše: Dejan Grujić

 
Srbija je od petka prešla u takozvani stend-baj režim. Radi samo ko mora, mnogi su spojili praznike pa se sve nekako ulenjilo. Posle velike seobe Beograđana u zavičaj, usledilo je zatišje. Međutim, mi sa 202-ke, razumeli smo to kao izazov pa ćemo organizovati višednevno prvomajsko muzičko razgibavanje. Domaće muzike biće na pretek, nije to malo u vreme krize. Neko će brinuti o vašem dobrom raspoloženju, a taj neko je vaš radijski prijatelj Beograd 202. Sve počinje večeras u 19 časova, a na Vama je da se lepo pripremite. To podrazumeva da uvek kraj sebe imate bilo kakav uređaj koji može da prepozna naše pozitivne muzičke vibracije. Napolju, tranzistor uz mirisni roštilj i po koje hladno piće koje će osvežiti ove vrele dane a unutra, možda dok surfujete internetom, prikačite se na naše linkove i uživajte.

fotoTako je malo potrebno da život bude lepši. Nećemo vas zamarati dosadnom pričom, samo ćemo vaš duh bogatiti zvucima domaće muzike nastale od šezdesetih na ovamo. Izbor je vaš, a naša je slatka obaveza da bar na nekoliko dana vratimo film sećanja, prisetimo se lepih i možda manje lepih dana, uz muziku koja je činila život a on je produžio dalje. Budite u našem društvu ako volite takozvane domaćice i bar na tren zaboravite na besparicu, račune, referendume, sporazume, implementacije, nesavesne i bahate, lenštine i lopove, kriminalce i tajkune, političare i zavere. Uživajte u muzici, dobrom društvu, i pozitivnoj energiji koju ćemo vam nemilice poklanjati. Živeo muzički maraton! Dobro jutro!

(foto: funsms92.weebly.com, ilustracija)

 

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 05 Emisije na Radio Beogradu 202, Ustanak i označen sa , , , , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s