Noć muzeja 202

 

zgrada radio beograda

U „Noći muzeja“ imate priliku da upoznate jedinstven „muzej budućnosti“ i da saznate blistave trenutke njegove prošlosti.  

U subotu, 18 maja, od 19.00 do 02.00 po ponoći Dvestadvojka

vam predstavlja RADIO! 

Sve o radiju uz ljude sa radija!

Gosti programa: mnoge radio legende, muzičke grupe i solisti, prijatelji radija, neki od najvernijih slušalaca, reporteri sa aktuelnih događaja…

Sve to uz plesne grupe, male – specijalno urađene priloge, podatke koje do sada niste znali i neke nove nade radija koji će u subotu uraditi svoje prve radio emisije…

Dvestadvojka vas poziva da svratite do improvizovanog studija na ulazu u zgradu Radio Beograda odakle realizujemo specijalan program povodom Noći muzeja.

Subota, 18. maj, od 19.00 sati do 120 minuta po ponoći.

Vaš domaćin je Radio Beograd, a u njegovo ime: Beograd 202!

RADIO – medij za sva vremena i prijatelj za svako doba!

beograd202

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 01 Beograd 202 - novo na programu i označen sa , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s