Novogodišnji radio maskenbal Beograda 202

Program 202 Radio Beograda povodom novogodišnjih praznika realizuje Radio maskenbal – programsku akciju u trajanju od 202 sata: od četvrtka, 26. decembra (6.00) do petka, 3. januara (16.00).

maskice

Tokom Novogodišnjeg radio maskenbala Dvestadvojka menja celu programsku šemu (“maskira se”) i 9 dana emituje originalan program sa 17 potpuno novih emisija. Sadržaji ovih “novogodišnjih radio minijatura” su prilagođeni praznicima: izbori za ličnosti koje su obeležile prethodnu godinu, predlozi za idealan novogodišnji poklon, izbor aforizma i grafita godine, novogodišnje top liste sa albumima i pesmama koji su nam najviše značili u protekloj godini, recepti – kako preživeti i proživeti godinu koja stiže; šta poželeti najdražima u ponoć… Pored ovih sadržaja, Beograd 202 se sprema i da prigodnim, tradicionalnim programom na bini ispred zgrade Radio Beograda (prvog dana Nove godine) obeleži Ulicu otvorenog srca, akciju koju je upravo redakcija Dvestadvojke pokrenula pre 27 godina. Tom prilikom će prolaznici moći da uživaju u mini koncertima koje će održati poznate pop i rok grupe i solisti. Osim njih, nastupiće i mnogo zanimljivih gostiju: plesne grupe, imitatori, animatori, kao i specijalni “Deda Mraz za odrasle”.

Novogodišnji radio maskenbal Beograda 202 je prilika da slušateljke i slušaoci putem radio aparata uživaju u obilju odlične muzike, animaciji, kontakt programima i vrhunskoj zabavi.

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod NOVOGODIŠNJI RADIO MASKENBAL i označen sa , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s