Ulica otvorenog srca – 1. januar (12.00 – 15.00)

Pre 27 godina uredništvo Radio Beograda 202 došlo je na ideju da se svakog 1. januara iskoristi prostor Makedonske i tadašnje ulice Lole Ribara i od njih napravi „Ulica otvorenog srca“ – mesto gde će Beograđani (svi u Beogradu su na neki način komšije) moći da se prošetaju, posluže jelom i pićem koje su iznosili na ulicu obližnji ugostiteljski objekti, i da jedni drugima čestitaju Novu godinu. Prva ovakva novogodišnja „Ulica“ bila je u periodu od 10.00 do 16.00, prvog januara 1987.  zatvorena za saobraćaj. Ova lepa ideja u međuvremenu je popstala tradicija i obeležavaju je mnogi gradovi u Srbiji.

I ove godine, kao i obično, Dvestadvojka u ime Radio Beograda i RTS, ponovo organizuje bogat muzičko-zabavni program. Mesto: bina ispred zgrade Radio Beograda. Vreme: 12.00 – 15.00. Učesnici: Neša Galija, Đura i mornari, grupa „Sevdah bejvi“, Ljuba Ninković, Minja Subota, Čigra i igra, Tijana Kos, Ana Grujić, Zarđali ekser, Deca kompozitori kulturnog centra, mađioničari, žongleri, klovnovi, Deda Mraz za odrasle i…  VI! Da, da – VI! Molimo vas da dođete jer smo odlučili da nam ove godine „Ulica“ bude najlepša na svetu!!! A to nije moguće bez dobrog društva tj. VAS:)))

bgd 202 ulica

Ulica otvorenog srca-tanjug

 

ulica1

 

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod Oblak u bermudama i označen sa , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s