Ustanak (3. oktobar – crtica)

piše: Suzana Gajić

Gledam pre neki dan о čemu se piše po društvenim mrežama, a pažnju mi privuče upozorenje da smo napadnuti. Iju, ko nas bre sad napade, krenem da razmišljam. I što, bre, sad, šta smo zgrešili. Pogledam bolje, kad ono, napadaju nas kemtrejlovi. Beli tragovi koji ostaju iza aviona. Premrežilo nebo beličasta izmaglica, puna, kako pišu zabrinuti po društvenim mrežama, otrova, koji sipa li sipa. Dobro. Ono što je nama bila omiljena igra, kada vidimo trag iza aviona na nebu da, čini mi se, zamislimo želju, sada je opasnost od koje, valjda, treba bežati. Ali gde, niko ne kaže. Kao potporu tvrdnji da nas sistematski truju sa neba, navodi se neka naučnica, koja je došla do tog otkrića. Moram da priznam da mi je od svih velikih otkrića teorija zavera ova trenutno najzanimljivija. Ako nas sve truju, potrovaće nas. Ili ćemo svi biti bolesni i zavisni od lekova. Dobro. A ako smo svi bolesni, ko će da radi? Ako svi pomremo, šta onda. Podseća na plan doktora Zlo iz filma Ostin Pauers. A sve i da je tako, šta znači ako na netu objavite status u kome piše „uzbuna, napadnuti smo“? Da bežimo u skloništa? Ili da se možda zaklonimo ispod neke od ozloglašenih HAARP antena? Možda ipak da pojedemo GMO hranu? Ili da, ako će nas već pobiti nevidljivim zracima i otrovima, uživamo u današnjem danu kao da je poslednji.

Dobro jutro!

11

(Foto: www.theepochtimes.com, ilustracija)

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 05 Emisije na Radio Beogradu 202 i označen sa , , , , , , , , , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s