Zasviraj, zapevaj, pa za pojas zadeni!

Pesma i muzika su uvek dobrodošle da raspolože i razgale. Čak i kada nam ritam baš i ne odgovara, kada nas reči ne gađaju u srce i ne kidaju dušu – ima onih koje kidaju od smeha ili bar dobro zabave!
Izbor je ogroman, a ovog puta smo se odlučili za sledeće bisere:

* Bešamel mutim (VIDEO)

Poznata vam je pesma „Besame mucho“ ali ovakva obrada će vam ubrzo postati omiljena i veselo pevljiva na srpskom.

* Anđelčići, a da vi samo budete lepe? (VIDEO)

Najzgodnije žene sveta okupljene pod brendom Viktorijini anđeli čestitaju Božić pesmicom „Jingle Bells“.

* Ovako se svira! (VIDEO)

Negde u Rusiji, na auto-putu, osim automobila koji jure, mogu se videti i… grupa veselih muzičara! Oni sviraju i na zlo ne misle!

* Kad zorba ponese… (VIDEO)

Jedan čovek je dovoljan da pokrene svet… ili kolo… grčko..


* Praznični ples veselih bakica (VIDEO)

Grupa rasplesanih bakica, podstaknuta prazničnim raspoloženjem, spontano je izvela mali plesno-pevački performans u jednoj radnji u gradu u Americi.


* Što se ćero udade za skota (VIDEO)

Samo ćemo reći: Laza Magistrala…


* Čobanica Rada fejsbuči kraj stada (VIDEO)

Šta se desi kada gorda čobanica Rada odbije da joj momci iz benda „Dajdžini sinovi“ budu jarani na Facebooku. Neuzvraćena ljubav je oduvek bila neiscrpna inspiracija, al pogledajte kako to „sevdah dušu mori“ ovim šašavim momcima u savremenoj verziji „ljubavi na seoski način“.

O darkok

Za neke: novinar Za druge: radio-voditelj Za treće: priređivač knjiga Za četvrte: "Onaj... ma onaj" Za pete, šeste i sedme: komšija Za jednu novinarku: "Čovek koga je preporučio Milan Jeličić" Za kelnera Miću: Hoćemo li i danas duplu, slađu kaficu? Za malog Nešu: "Moj prvi deda Mraz" Za one koji traže njegove izjave: "stručnjak za marketing" Za prijatelje: Dača Za druge prijatelje: Dačo, kako si? Šta radiš? Je l` znaš zašto te u stvari zovem - potreban si mi nešto... Za pse lutalice: Ej, evo ga onaj što pada na mahanje repom Za one koji veruju: Čovek koji je organizovao seminar za putovanje kroz vreme koji se održava juče Za prodavce visećih mostova po kućama: Klijent koji voli ljubičasto-bele mostove Za pristalice reinkarnacije: Bivši zec iz Portugalije, zatim "Napuljski kantoprevrtač" (pseća rasa), potom drvoseča u Sibiru, pa švalja u Češkoj, pa trgovac u Barseloni, a budući humanoid 3M - klasa 2. Za estete: Osoba koja proučava veštinu namigivanja Mesecu Za duhovite: Osoba koja proučava delimično pusta ostrva i Oblake u bermudama Za tebe: (upiši ono što osećaš i misliš)
Ovaj unos je objavljen pod 10 Beograd 202 "van sebe" i označen sa , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s